Hvem gjør hva i forbrukslånsverdenen: banker og låneformidlere

Forbrukslån er en type lån som betyr at lånet gis uten sikkerhet. Forbrukslån kalles også for privatlån eller sikkerhetsfrie lån. Det finnes utallige navn for forbrukslån, da mange selskaper liker å kalle forbrukslånet sin noe spesielt slik at man skaper sitt egent produkt. Mange selger forbrukslån. Banker, formidlere og andre selgere av forbrukslån prøver å skille seg ut i verdenen av tilbydere. Konseptet er så å si det samme hos de fleste. Det gjelder å tilby et produkt som folk vil ha og som folk kjøper. Nordmenn er veldig glad i forbrukslån.

Er du på jakt etter et forbrukslån kan det være fornuftig å sette seg inn i hvordan denne jungelen av banker og tilbydere fungerer. Da forbrukslånene ble først tilbudt på markedet var det av spesialiserte banker som kun fokuserte på forbrukslån eller av formidlere av forbrukslån på veiene av andre banker. En av de første spesialiserte bankene som kun fokuserte på forbrukslån var Bank Norwegian. Mange mener nok at Bank Norwegian fokuserer på mange ting, men det er kredittkort og forbrukslån banken er kjent for. Bank Norwegian er også kjent for å være ganske tøffe. De annonserer hardt og de tar seg veldig godt betalt for å låne ut penger. Mange av Bank Norwegian sine konkurrenter mener at Bank Norwegian tar seg for godt betalt og gir lån til folk som ikke nødvendigvis har godt av det.

Loans.no er en formidler av forbrukslån for sine partnerbanker. Det kan være vanskelig å skille mellom alle de forskjellige tilbyderne av forbrukslån og hvorfor det finnes så mange. Den store styrken til Loans er folkene bak websiden. Vi har et team av flinke folk som kan teknologi. Når det finnes mange som tilbyr lån og mange banker som selger lån er det viktig å kunne skille mellom hvem som gir deg best rente. Det er lett å finne markedets beste rente, men denne renten betales kun til visse personer med en spesifikk økonomi.

Loans bruker avanserte algoritmer for å finne det beste lånet med den informasjonen du sender oss. På denne måten gjør vi søket for deg for å finne det beste lånet for deg. Det koster ingenting å bruke Loans. Det koster heller ingenting å få et eller flere tilbud fra Loans. Vi, som tilbyder av forbrukslån, ønsker kun at du får det du fortjener. Det billigste lånet for deg.